Volkswagen Passat, model 2011 - prima imagine
06.06.2010
        
Distribuie acest articol!   

Cei de la Auto Bild au fost primii care au difuzat aceasta imagine, cu noul Volkswagen Passat, pentru ca, la cateva zile dupa, fotografia sa fie publicata si de  Auto Express. Viitoarea generatie Passat urmeaza sa fie dezvaluita oficial in aceasta toamna, la Salonul Auto de la Paris.

Volkswagen pastreaza deocamdata tacerea referitor la viitorul model de clasa medie-superioara. Din ce s-a scris pana acum in presa auto internationala, foarte probabil ca va fi o evolutie a actualei generatii, folosind platforma mecanica existenta, si nu o generatie complet noua.

Informatia este confirmata de imaginea alaturata. Modificarile apar la partea frontala, care adopta noul aspect Volkswagen la faruri, iar grila este mai eleganta multumita elementelor decorative cromate.

Se vorbeste, de asemenea, de o serie de noutati in privinta motorizarilor. De pilda, agregatul de 2.0 litri pe benzina, in 4 cilindri, va avea 200 CP. Numitorul comun al motorizarilor, atat diesel, cat si pe benzina, va fi procesul de downsizing (reducerea cilindreii).

Foto: Auto Express

Distribuie acest articol!