BMW Gran Coupe, confirmat pentru productie
26.07.2010
        
Distribuie acest articol!   

Noutatile se succed intr-un ritm alert in aceasta perioada, in segmentul coupe-urilor europene de lux cu 4 usi. In timp ce Audi prezinta oficial noul A7 Sportback, iar la Mercedes noua generatie CLS se pregateste si ea pentru “iesirea in lume”, BMW confirma productia propriului model din aceasta categorie.

Se va numi Seria 6 Gran Coupe si va fi dezvoltat pe baza spectaculosului Gran Coupe Concept (foto), dezvaluit cu doar cateva luni in urma. Lansarea va avea loc la mijlocul lui 2012, iar livrarile vor incepe cateva luni mai tarziu. Va dispune de doua motorizari pe benzina si doua diesel, precum si de o versiune ActiveHybrid. De asemenea, este de asteptat si o versiune ultraperformanta, sub sigla M.

Viitorul BMW Seria 6 Gran Coupe va prelua linia de design de la concept, va avea usile in stil traditional de coupe, fara rame la geamuri, si va folosi elemente vizuale comune cu Seria 6, la partea frontala si la spate. Pe langa modelele mentionate la inceput (Mercedes CLS si Audi A7), pe lista concurentilor directi se vor afla si Aston Martin Rapide si Porsche Panamera.

Distribuie acest articol!