FIAT Idea, in stil sud-american
02.08.2010
        
Distribuie acest articol!   

FIAT a prezentat o noua versiune, cu facelift, a MPV-ului de dimensiuni mici Idea. Aceasta este una dintre cele mai recente noutati ale constructorului italian pentru piata sud-americana, alaturi de improspatarea gamei de motorizari pentru Linea si Bravo. Noua Idea a fost prezentata in Brazilia si urmeaza sa fie disponibila in scurt timp pe toate pietele din America de Sud. Deocamdata nu se stie daca va fi comercializata si in Europa.

La exterior, revizuirile au fost operate prin redesenarea grilei, grupurilor optice si parasocurilor. Spre deosebire de varianta europeana, Idea din America Latina nu are panoul de bord amplasat in pozitie centrala, preferandu-se solutia clasica.

Cele patru niveluri de echipare sunt Attractive, Essence, Sporting si Adventure. Acesta din urma (foto) dispune de echipari tipice de off-road – protectii pentru partea inferioara a caroseriei, roata de rezerva montata la exterior, etc. In Brazilia, clientii au de ales intre motoare pe benzina, de 1.4 litri si Flex-Fuel de 1,6 si 1,8 litri.

Distribuie acest articol!