Gama Audi va continua sa creasca
18.08.2010
        
Distribuie acest articol!   

Gama Audi va fi compusa din nu mai putin de 42 de modele, pana in 2015. Recent lansatul A7 Sportback este al 35-lea model din gama, care este formata din familiile de modele A1, A3, A4, A5, A6, A8, Q5, Q7 si R8, cu diverse versiuni constructive (Sportback, Cabriolet, Avant, S sau RS).

Un calcul simplu ne indica lansarea, in urmatorii cinci ani, a inca sapte modele. Printre acestea, cu siguranta se vor numara A1 in varianta cu 5 usi, sportiva RS3, micul MPV A2 si SUV-ul compact Q3. La aceste noutati se vor adauga versiuni facelift ale modelelor existente deja in gama, dar si solutii noi de propulsie, hibrida sau electrica (e-Tron).

Cu o astfel de avalansa de noutati, gama Audi are mari sanse sa devina, in urmatorii ani, cea mai extinsa din segmentul premium. Audi pare sa faca pasii corecti, reactionand foarte bine la cererea la nivel international. O demonstreaza rezultatele comerciale, care inregistreaza noi recorduri: 554.950 unitati vandute in prima jumatate a anului, cu 19,1% mai mult decat anul trecut. Cei de la Audi spera sa depaseasca anul acesta pragul de un milion de unitati vandute, asa cum au mai reusit in 2008.

Distribuie acest articol!