Infiniti M37, disponibil de la 53.900 euro
03.08.2010
        
Distribuie acest articol!   

Infiniti a confirmat faptul ca noul sau model M37 va fi disponibil in 5 versiuni de echipare, cu preturi incepand de la 53.900 euro, cu TVA inclus. Infiniti M 37 este primul dintre cele trei sedanuri pregatite de Infiniti, cu tractiune spate, propulsate de motorul V6, in segmentul limuzinelor de lux.

Propulsat de motorul V6 de 3,7 litri si 320 CP, pe benzina, creat de Infiniti,  M37 are un aspect sportiv la care se adauga atentia deosebita acordata soferului si cel mai mare si mai bine echipat interior Infiniti de pana acum.

De asemenea, M37 este cel mai modern model Infiniti din punct de vedere tehnologic, cu o serie completa de sisteme electronice de asistenta la conducere si anti-coliziune, care poarta numele generic de scut de siguranta dinamica. Pentru modelele Premium, care se estimeaza ca vor inregistra cele mai mari vanzari, versiunea standard a scutului de siguranta include sistemul Blind Spot Intervention, un sistem oferit in premiera mondiala, care detecteaza vehiculele din apropiere si are grija ca automobilul Infiniti sa nu intre in calea lor.

Asemenea tuturor automobilelor Infiniti, modelul M37 este surprinzator de bine echipat, iar cumparatorii nu mai au nevoie de o lista cu dotarile optionale.  Printre dotari se regasesc transmisia automata cu 7 trepte, farurile bi-Xenon, scaunele fata reglabile electric pe 10 directii, camera pentru mersul cu spatele, sistemul audio cu hard-disc si noul selector Infiniti pentru alegerea stilului de condus care configureaza parametri cheie prin folosirea a patru setari: Sport, Normal, Zapada si Eco.

Modelul M37 GT pune accentul pe lux prin pielea semi-anilina, scaunele fata incalzite si ventilate si ornamentele din lemn White Ash, cu finisaje de culoare argintie. Modelul M37S (cu preturi incepand de la 60.300 euro cu TVA inclus) este varianta sportiva, cu directie activa pe 4 roti (4WAS – 4-Wheel Active Steering), suspensii sport, scaune sport (de asemenea, incalzite si ventilate), padele pentru schimbarea vitezelor si jante pe 20 inch, din aliaj.

Versiunile Premium ale modelului GT (cu preturi incepand de la 63.900 euro cu TVA inclus) si ale modelului S (cu preturi incepand de la 66.550 euro cu TVA inclus) dispun de toate dotarile disponibile, printre care pachetul cu scutul de siguranta dinamica, sistemul Forest Air, Bose sound system cu 16 difuzoare si apreciata platforma de informatii si divertisment Connectiviti+ creata de Infiniti, care include un sistem de navigatie cu hard-disc de 30 GB.

In functie de piata, modelul M37 este pus in vanzare incepand cu jumatatea lunii iulie a acestui an. Modelul diesel M30d va fi disponibil din octombrie, iar varianta hibrida M35, din primavara lui 2011, ambele punand accentul pe performantele de varf si placerea maxima la volan. Preturile si specificatiile pentru aceste versiuni vor fi anuntate la o data ulterioara.

Distribuie acest articol!