Mazda2 facelift, in premiera europeana la Salonul de la Paris
24.08.2010
        
Distribuie acest articol!   

Mazda se va concentra la editia de anul acesta a Salonului Auto de la Paris pe consumul redus de combustibil si implicit pe reducerea emisiilor. Modelul “de categorie usoara” Mazda2 va fi prezent in versiune facelift in premiera europeana la Paris, integrand o serie de schimbari cheie. Printre noutati se numara elementele frontale specifice noii linii de design Mazda si un interior restilizat, motorizari imbunatatite, care respecta normele Euro 5, sasiul imbunatatit pentru un nivel superior de confort si transmisia automata.

Alaturi de Mazda2 facelift va fi expusa si noua Mazda5 echipata cu noul motor diesel MZ-CD 1.6. Destinat familiei, MAV-ul Mazda ofera un motor diesel de 1.6 litri si 116 CP (consum mediu 5,2 litri/100 km), o noua trasmisie manuala mai usoara cu 6 rapoarte si flexibilitate interioara crescuta, gratie sistemului Karakuri, permitand transportul a pana la 7 persoane.

Noua Mazda3 va fi de asemenea prezentata echipata cu un motor diesel MZ-CD de 1,6 litri imbunatatit. Noua versiune a motorului furnizeaza mai multa putere si mai mult cuplu, in timp ce consumul de combustibil si emisiile sunt diminuate.

Distribuie acest articol!