Noul Mercedes-Benz CLS, dezvaluit prin intermediul unei brosuri
18.08.2010
        
Distribuie acest articol!   

Imaginile preluate dintr-o brosura de prezentare si difuzate deja pe internet, dezvaluie in avanpremiera noua generatie Mercedes-Benz CLS. Fotografiile prezinta noul coupe cu 4 usi care este asteptat sa fie lansat in aceasta toamna, la Salonul de la Paris, atat din exterior, cat si la interior.

Asa cum era de asteptat, noul CLS preia designul conceptului CLS Shooting Brake, cu partea frontala aproape nemodificata, agresiva si cu lumini LED. Interiorul, pe care acum avem ocazia sa-l vedem in premiera, ofera un confort deosebit pentru patru persoane, cu o consola centrala prelungita pe toata lungimea habitaclului.

Website-ul eMercedesBenz scrie despre un nou motor V6 cu injectie directa, de 3,5 litri, care isi va face debutul pe noul CLS. Este asteptat si un V8 de 4,6 litri si 430 CP, precum si noul V8 twin-turbo de 5,5 litri, de la AMG.

Prin difuzarea acestor imagini, noul CLS nu mai este o noutate surprinzatoare, asa ca este de asteptat ca primele imagini si informatii oficiale sa fie difuzate in scurt timp. Pana atunci, puteti face cunostinta cu elegantul gran coupe prin accesarea galeriei foto de mai jos.

Foto: eMercedesBenz.com

Distribuie acest articol!