Pagina de Facebook pentru fanii Mercedes din Romania
19.08.2010
        
Distribuie acest articol!   

Mercedes-Benz Romania a lansat pagina de Facebook dedicata fanilor autohtoni ai marcii germane, dar si celor care doresc sa descopere cat mai multe detalii despre universul Mercedes-Benz. Aceasta noua manifestare Mercedes-Benz in spatiul online romanesc a fost conceputa si implementata pentru a facilita interactiunea pasionatilor de autovehicule Mercedes-Benz cu marca, dar in acelasi timp si intre ei.

Pagina de Facebook Mercedes-Benz Romania are un continut specific activitatii companiei in Romania, dar prezinta si informatii despre manifestarile marcii la nivel global. Astfel, dupa lansarea noului website mercedes-benz.ro, cu un nou design si un vizual mai emotional, si a noului site media in limba romana, Mercedes-Benz Romania isi reconfirma angajamentul fata de internautii romani de a interactiona cu marca.

Fie ca este vorba despre noua Clasa E Cabriolet sau despre modelul care urmeaza sa devina legenda, SLS AMG, ori despre noile generatii Clasa R si Clasa CL, cei care au fost obisnuiti cu excelenta marcii germane, vor putea gasi pe noua pagina de Facebook informatii si detalii cu privire la cele mai noi tehnologii si automobile Mercedes-Benz, cat si despre actiunile de promovare derulate la nivel national.

Distribuie acest articol!