Toyota Supra se intoarce
01.08.2010
        
Distribuie acest articol!   

Fanii Toyota trebuie sa fie fericiti: numele Supra va reveni in actualitate, purtat de un nou model sportiv, aflat deocamdata in faza de dezvoltare. Confirmarea oficiala a venit de la Biroul de Patente si Marci Inregistrate din SUA, unde Toyota a depus recent o cerere pentru marca Supra. Constructorul nipon a mai folosit acest nume in trecut, insa vechea inregistrare a marcii a expirat in 2006 si nu a mai fost innoita pana acum.

Nu se stie, deocamdata, foarte multe despre viitoarea generatie Toyota Supra. Unii pun la indoiala chiar existenta acestui proiect, insa demersul facut pentru reinregistrarea marcii ii contrazice. Conform unor publicatii auto, noua Supra va fi destul de diferita de stilul de automobil sportiv cu care ne-a obisnuit Toyota in trecut.

Ar putea fi dezvoltata pe baza conceptului FT-HS (foto), cu o motorizare hibrida – domeniu in care Toyota are deja un important avans tehnologic -, care va combina un motor electric cu un V6 clasic, pe benzina. Cel mai probabil, noul model va fi lansat undeva la finele anului 2011.

Distribuie acest articol!