Facelift pentru monovolumele Citroen
03.09.2010
        
Distribuie acest articol!   

Cele doua monovolume Citroen, C4 Picasso si Grand C4 Picasso, trec la noua imagine de marca si adopta tehnologia micro-hibrida e-HDi. Cunoscand un succes comercial de necontestat dupa lansare, cu aproape 650.000 de vehicule vandute, acestea ofera o serie de modificari atat in ceea ce priveste stilul, cat si motorizarile.

C4 Picasso si Grand C4 Picasso, care ofera o luminozitate deosebita datorita parbrizului panoramic, dobandesc in partea frontala si in spate noul logo al Marcii, precum si o semnatura luminoasa cu LED-uri, vizibile atat ziua cat si noaptea, situata pe bara fata, sub proiectoare.

Disponibila din acest moment pe C4 Picasso si Grand C4 Picasso, tehnologia micro-hibrida e-HDi combina sistemul Stop&Start, aflat la a doua generatie, cu o cutie manuala pilotata si motorizarea HDi 110, dotata cu filtru de particule. Aceasta tehnologie ofera un confort deosebit la condus, dar si consum scazut de combustibil (4,8 l/100 km) si emisii de CO2 reduse semnificativ (125g/km).

C4 Picasso si Grand C4 Picasso pot dispune de Citroen eTouch, un pachet de servicii compus din apel de urgenta si de asistenta, carnet de intretinere virtual si serviciu Eco Driving. Aceste evolutii vor fi disponibile in cursul ultimului trimestru din 2010.

Distribuie acest articol!