Noul pickup Mazda BT-50 va fi lansat in Australia
14.09.2010
        
Distribuie acest articol!   

Mazda va prezenta in premiera mondiala noul pickup compact BT-50 pe 15 octombrie, la Salonul Auto International Australian 2010. Modelul va fi principala atractie a standului Mazda pe parcursul acestei editii a renumitului eveniment. Noul Mazda BT-50 este prezentat ca fiind un “vehicul lifestyle activ” care rastoarna imaginea conventionala a unui pickup printr-un stil modern si rafinament.

Noul model a fost regandit de la zero pentru a reprezenta un tip de vehicul inedit. Pe langa un design de exceptie, fermitate si fiabilitate, noul BT-50 furnizeaza solutia perfecta pentru o gama larga de clienti care duc o viata activa, incluzand aici familii, angajati si cei aflati in cautare de divertisment. Designul exterior prezinta linii frante care vor onora posesorii, o prezenta impozabila care indica fiabilitate, o frumusete sculptata asemenea unui corp de atlet si forme dinamice si sportive. Echilibrand toate aceste elemente, designul atletic si foarte original confera noului BT-50 o prezenta care va intoarce capete si usurinta in a fi recunoscut instant ca fiind o Mazda.

Stilul noului BT-50 anticipeaza placerea de a conduce din viitor si reprezinta o directie noua in industria de pickup-uri compacte. Este un model global care va fi, de asemenea, comercializat in Europa. Un alt element cheie pe care Mazda il va expune anul acesta la Salonul Auto Australian este noua generatie de trenuri de rulare SKY Concept, in premiera pentru acest continent. Strategia Sustainable Zoom-Zoom, lansata de Mazda in 2007 presupune reducerea consumul mediu global al modelelor cu 30% pana in 2015 comparativ cu nivelul anului 2008, iar motoarele concept Mazda SKY-G benzina si SKY-D diesel vor juca un rol esential in atingerea acestui obiectiv ambitios.

Distribuie acest articol!