Rolls-Royce lucreaza la o noua versiune derivata din Ghost
24.09.2010
        
Distribuie acest articol!   

In cadrul unui interviu acordat celor de la Bloomberg, presedintele Torsten Mueller-Oetvoes a confirmat informatia conform careia Rolls-Royce lucreaza la diversificarea gamei, prin lansarea unui nou model, derivat din Ghost (foto). Nu se stie deocamdata despre ce este vorba, insa in presa internationala se speculeaza pe tema Drophead, deci s-ar putea sa fie vorba de un nou cabriolet.

Rolls-Royce incearca sa profite cat mai mult de trendul ascendent inregistrat in ultima perioada. Daca anul trecut a vandut 1.002 unitati, in primele opt luni din acest an a reusit sa vanda 1.467 exemplare. Constructorul sprea sa treaca de 2.000 de unitati vandute, pana la finele anului.

Desi este cel mai apreciat producator de limuzine de superlux, deci teoretic ar trebui sa se concentreze pe pietele cu potential, in realitate lucrurile stau tocmai invers! Rolls-Royce isi intensifica eforturile de acaparare a celor mai mari piete emergente, China si India. Si trebuie sa o faca repede, pentru a avea un avans cat mai mare in fata principalului rival, Bentley. Asa se explica si aparitia noului model, care ar trebui sa fie croit cat mai pe gustul noii clientele din Asia.

Distribuie acest articol!