Schimbari in conducerea Ford Romania
28.09.2010
        
Distribuie acest articol!   

Ford Romania a anuntat numirea lui Henrik Nensen (foto) in functia de director general al nou-infiintatei Companii Nationale de Vanzari Ford Romania, inlocuindu-l astfel pe Paul Flanagan. In aceasta calitate, Henrik Nenzen i se subordoneaza lui Hans Schep, director regional pentru operatiunile din Europa Centrala si de Est si este responsabil de operatiunile derulate de Ford in Romania.

Henrik Nensen s-a alaturat echipei Ford in 1971. Pe durata celor 39 de ani de activitate in cadrul companiei a detinut diverse functii in domeniul marketingului si al vanzarilor. De asemenea, acesta a ocupat functia de director general in Suedia, Norvegia si Rusia. Cea mai recenta functie a sa a fost aceea de responsabil pentru lansarea produselor pe piata in cadrul Diviziei de Vanzari si Marketing a Ford Europa.

Henrik Nenzen a ocupat ultima functie de director general in Rusia, unde a coordonat Compania Nationala de Vanzari din aprilie 2001 pana in septembrie 2007. Paul Flanagan va fi responsabil de stabilirea primului proces global de planificare a vanzarilor Ford, cu sediul in Marea Britanie.

In cadrul intalnirii cu dealerii din Romania, Ingvar Sviggum, vicepresedinte al Diviziei de Marketing, Service si Vanzari a Ford Europa a declarat: „Paul Flanagan a avut realizari excelente in ceea ce priveste stabilirea operatiunilor de vanzari din Romania. Am deosebita placere sa anunt ca Henrik va fi noul director general al Companiei Nationale de Vanzari din Romania. Am incredere ca Henrik, datorita experientei sale solide, va duce mai departe planurile noastre de consolidare a pozitiei Ford in Romania. Avem convingerea ca piata auto din Romania dispune de un potential urias de crestere, care se va concretiza pe masura ce situatia economica se imbunatateste. Schimbarile anuntate acum se incadreaza in procesul de dezvoltare a conducerii Ford si nu afecteaza abordarea generala si strategia noastra privind piata din Romania”.

Distribuie acest articol!