Chevrolet, marca cu cea mai mare crestere in Romania
25.10.2010
        
Distribuie acest articol!   

Intr-o piata auto aflata in declin cu 24%, Chevrolet este marca de volum cu cea mai mare crestere a vanzarilor in primele 9 luni ale anului: +26,41% (conform datelor din buletinul statistic APIA). Totodata, dintre marcile de import, Chevrolet inregistreza in primele 9 luni cea mai mare crestere a cotei de piata fata de aceeasi perioada a anului trecut: +1,65%. Chevrolet a livrat in primele 9 luni ale anului 3.609 autoturisme. In luna septembrie, Chevrolet ocupa locul 6 in top 10 autoturisme import, urcand 4 pozitii fata de anul trecut.

Chevrolet Spark este liderul necontestat din segmentul mini, cu o cota de piata de 32,5% in luna septembrie si de 34,6% in primele 9 luni ale anului (livrari din import, segment A, conform APIA).

Chevrolet Aveo ramanane unul dintre cele mai cautate modele de pe piata. In septembrie, Aveo a atins o cota de piata de 12,5%, iar in primele 9 luni ale anului de 10,8% (livrari din import, segment B, conform APIA).

Chevrolet Cruze s-a impus in segmentul C. De la lansare, vanzarile modelului Cruze au crescut de la luna la luna, astfel in septembrie modelul compact de la Chevrolet a inregistrat o cota de piata de 5,7%; pentru primele 9 luni ale anului inregistreaza o cota de piata de 3,8% (livrari din import, segment C, conform APIA).

La anul, Chevrolet va lansa in Romania inca 5 noi modele reinnoind astfel complet gama sa de autovehicule, ocazie cu care isi va sarbatori si cei 100 de ani de existenta.

Distribuie acest articol!