Juho Hanninen si Skoda, campioni IRC
07.10.2010
        
Distribuie acest articol!   

Dupa ce a incheiat pe pozitia secunda cea de-a 52-a editie a Raliului San Remo, a zecea cursa din cadrul Intercontinental Rally Challange (IRC), echipajul Skoda Motorsport format din Juho Hanninen si Mikko Markkula si-a asigurat titlul IRC in competitia pilotilor. Echipajul Freddy Loix – Frederic Miclotte, de asemenea sustinut de uzina, a terminat pe locul al treilea, iar un alt echipaj Skoda Motorsport, format din Jan Kopecky si Petr Stary, a incheiat pe locul al saselea.

Directorul Skoda Motorsport, Michal Hrabanek, a declarat: “Dupa ce ne-am asigurat deja titlul in competitia constructorilor, am reusit acum sa atingem o alta tinta majora prin castigarea competitiei pilotilor si tin sa felicit echipajul finlandez si pe toti ceilalti membri ai echipei pentru acest rezultat. Momentan nu avem planificata participarea in echipa completa la cele doua curse ramase, dar decizia finala va fi luata in viitorul apropiat“.

Juho Hanninen: ”Sunt foarte fericit. Traseul de aici este foarte dificil, unele dintre celelalte echipe au avut probleme, dar noi am avut o evolutie constanta si astazi am fost chiar mult mai rapizi. Este o realizare fantastica si vreau sa multumesc intregii echipe, masina a fost pregatita excelent“.

Distribuie acest articol!