Noul Hyundai ix35 - un succes pe piata din Cluj-Napoca
07.10.2010
        
Distribuie acest articol!   

Intrat pe piata din Romania de mai putin de jumatate de an, Hyundai ix-35 starneste admiratia clujenilor, fiind unul dintre cele mai bine vandute SUV-uri pe piata locala. De la lansare, RMB Inter Auto, dealer Hyundai care isi desfasoara activitatea in judetele Cluj si Bihor, a livrat 25 de autovehicule, iar in luna septembrie a livrat o flota de noua autovehicule unui client important.

Inca din prima luna de la prezentarea la nivel european a noului Hyundai ix35, producatorul coreean a primit peste 33.000 de comenzi pentru acest model, ceea ce indica premisele unui succes in materie de vanzari si pe piata din Romania. Hyundai ix35 este primul model al constructorului coreean care prezinta noul limbaj de design "fluidic sculpture", fiind primul model Hyundai proiectat si dezvoltat in Europa, mai exact la centrul din Russelsheim, Germania. 

Noul ix35 se pliaza perfect cerintelor specifice unui stil de viata dinamic si imbina exteriorul incitant cu o tinuta de drum de exceptie, niveluri superioare de confort cu dotari de ultima tehnologie si motorizari eficiente. Experienta fantastica de condus se completeaza cu emisiile reduse de CO2, iar interiorul spatios si ergonomic este in perfecta armonie cu designul inspirat al acoperisului panoramic.

Noul ix35 beneficiaza de motorizari Euro 5 si pachetul gratuit de beneficii Triple 5, care consta in 5 ani garantie integrala, transmisibila si fara limita de kilometri, 5 ani asistenta rutiera si 5 ani verificari tehnice periodice, conform pasaportului de service.

Preturile de vanzare pentru noul Hyundai ix35 pornesc de la 14.990 euro plus TVA, pentru varianta de motorizare benzina 2.0 MPI, 163 CP si 17.825 euro plus TVA, pentru varianta diesel 2.0 CRDI, 136 CP.

Pentru un test drive, vino la showroom-urile Hyundai din Sannicoara, Calea Clujului nr.15 si Oradea, Calea Clujului nr. 279-281.

Distribuie acest articol!