Toyota Prius va avea o versiune MPV
27.10.2010
        
Distribuie acest articol!   

Prius, binecunoscutul model hibrid de la Toyota, va avea in curand un derivat sub forma unui monovolum. Noul Prius MPV este asteptat sa-si faca debutul oficial in urmatoarele luni, pe continentul nord-american. Imaginea alaturata circula pe internet, insa este doar o prelucrare pe computer, care sugereaza acest MPV.

Toyota a demarat deja campania publicitara de anuntare a noului MPV. Imaginile prezinta modelul din profil, peste care este suprapus clasicul Prius, cu scopul de a evidentia diferenta de volum dintre cele doua.

Desi vorbim de un monovolum, Prius MPV (Multi Purpose Vehicle) este foarte asemanator ca aspect cu versiunea hatchback. Este de asteptat ca diferentele dintre cele doua variante sa fie minore si sa tina mai mult de detalii. Cea mai importanta diferenta va fi, evident, la linia pavilionului, inaltata.

La interior, MPV-ul ofera un important surplus la capitolul volum si, foarte probabil, va fi disponibil cu 7 locuri (3 randuri de scaune). Premiera mondiala ar putea avea loc la inceputul anului viitor, cu ocazia Salonului de la Detroit (North American International Auto Show).

Distribuie acest articol!