Cantareata Katie Melua este noul brand ambassador al Opel
16.11.2010
        
Distribuie acest articol!   

Cantareata si compozitoarea Katie Melua, unul dintre cele mai mari staruri din muzica si vocea din spatele Nine Million Bicycles, este noul brand ambassador Opel. Colaborarea dintre artista si producatorul auto va coincide cu turneul european din 2011, care va include 50 de orase. Tinerele talente si implicarea Opel in industria muzicala si de entertainment au un rol decisiv in strategia companiei de a re-energiza brandul si in a-si intari pozitia pe pietele principale.

“Suntem incantati sa lucram cu Katie Melua, care este o persoana remarcabila si un artist fantastic. Suntem foarte incantati ca va fi una dintre fetele brandului nostru in viitor”, a spus Alain Visser, vicepresedinte, Opel pe vanzari, marketing si aftersales. “Valorile cheie ale brandului din strategia noastra sunt inovatie, dinamica si design emotional – ca si constientizarea problemelor mediului si responsabilitatea sociala. Suntem angajati fata de aceste valori si Katie Melua le sustine intr-o maniera credibila si autentica”.

Si cantareata este incantata de parteneriat. “Ma simt foarte confortabil, este o potrivire foarte buna”, a spus ea. “Imi place felul in care Opel abordeaza subiecte precum protectia mediului si sustenabilitatea, in timp ce comunica emotie si entuziasm pentru viata. Ieri am avut sansa sa conduc Ampera in Londra – si a fost grozav!

Recunoscuta international drept avocat pentru actiunile de protectie a mediului si de caritate, Katie Melua s-a impus in primele randuri ale starurilor internationale din muzica prin stilul sau inconfundabil. A castigat deja o colectie impresionanta de premii intr-o cariera relativ scurta. Acestea includ Echo (Cel mai mult debut international) si DVD Champion (Music Artist Award), ambele in 2005, olandezul Edison Award 2006 (Cel mai bun cantaret international), World Music Award 2006 (cea mai de succes cantareata britanica din lume), Golden Camera (Cel mai bun muzician international) si inca un Echo (Cel mai bun artist international rock/pop), ambele in 2007.

Nascuta in Georgia si acum cetatean britanic, Katie Melua a fost si cea mai bine vanduta cantareata britanica in 2005 si 2006. Toate cele patru albume – Call Off the Search, Piece by Piece, Pictures si cel din 2010, The House, au ajuns in topurile internationale.

Distribuie acest articol!