Cursa Campionilor 2010 se va disputa la Dusseldorf
11.11.2010
        
Distribuie acest articol!   

Celebra Cursa a Campionilor (Race of Champions – RoC) isi va disputa, in curand, o noua editie, la Dusseldorf, in Germania. Intrecerea se organizeaza incepand din 1998 si aduna cele mai grele nume de campioni din motorsport, la nivel mondial.

Editia din acest an se desfasoara pe 27-28 noiembrie si va fi transmisa in direct pe canalul Motors TV. In calitate de partener al evenimentului, Grupul Volkswagen va pune la dispozitia competitorilor modelele cu care se va alerga, pe o pista speciala, ameajata in incinta unui stadion de fotbal: Audi R8 LMS (525 CP), Porsche 911 GT3 (450 CP) si Scirocco R-Cup (275 CP).

Numele care tin capul de afis la RoC 2010 sunt Michael Schumacher, Sebastian Vettel, Alain Prost (Formula 1), Mick Doohan (moto), Tom Kristensen (Le Mans), Sebastien Loeb (WRC), Andy Priaulx (WTCC), Carl Edwards (NASCAR) si Travis Pastrana (motocros).

Sambata se disputa intrecerea Nations Cup, iar duminica se va cunoaste invingatorul la individual. Din pacate, campionul de anul trecut, Mattias Ekstrom, nu isi va putea apara titlul, pentru ca in acel weekend va lua sartul in etapa de DTM de la Shanghai.

Distribuie acest articol!