Noul BMW Seria 6 Cabriolet, dezvaluit oficial
19.11.2010
        
Distribuie acest articol!   

Primele imagini oficiale cu noul cabrio BMW Seria 6 ne dezvaluie un pavilion elegant (retractabil in 19 secunde) si o ambianta la bord luxoasa, cu accente high-tech. Este o evolutie a clasicului acoperis soft-top, cu luneta din sticla, retractabila independent. Fara indoiala, noua creatie a bavarezilor pastreaza multe de la conceptul prezentat la Salonul de la Paris.

Pentru momentul lansarii comerciale, BMW ofera doua versiuni de motorizare, in combinatie cu o transmisie automata, in 8 trepte. BMW 650i Cabriolet dispune de un motor V8 de 407 CP, ia BMW 640i Cabriolet are propulsor cu 6 cilindri in linie, de 320 CP.

Printre dotarile standard se numara sistemul de control BMW iDrive cu dispaly de tip flatscreen. Optiunile includ BMW ConnectedDrive, inclusiv cea mai noua generatie Head-Up Display cu imagini 3D in numar extins de culori, camera de luat vederi pentru mersul inapoi, BMW Night Vision si Parking Assistant.

In Romania va intra pe piata in martie 2011, insa pretul inca nu a fost comunicat. Mai jos, comunicatul de presa si o galerie foto cu primele imagini oficiale ale noului model.

Fisiere atasate

BMW_Seria_6_Cabriolet_2010

Distribuie acest articol!