Noul Mercedes SLK va avea pavilion cu Magic Sky Control
01.11.2010
        
Distribuie acest articol!   

Mercedes testeaza intens viitoarea generatie a roadster-ului SLK, asteptata sa-si faca aparitia pe piata in vara anului viitor. Constructorul german a dat publicitatii un set de fotografii cu noul model, realizate in timpul testelor efectuate in peisajele aride din Valea Mortii (Death Valley), din SUA.

Cu aceasta ocazie au fost oferite cateva detalii referitoare la solutia aplicata pentru pavilionul rigid. Acoperisul panoramic din sticla va dispune de Magic Sky Control (MSC). Aceasta dotare optionala, care va costa circa 2.000 de euro, ii va permite celui de la volan sa transforme sticla transparent intr-una opaca, in functie de necesitati, printr-o simpla apasare de buton. “Magia” se bazeaza pe reactia unor particule din sticla la schimbarile de voltaj. Avantajul sistemului consta in mentinerea unei temperaturi confortabile la interior, in functie de intensitatea radiatiilor solare.

Noul Mercedes SLK va fi dezvaluit la inceputul anului viitor, fie la Salonul de la Detroit, fie la cel de la Geneva. Presa sustine ca noua generatie ar putea fi primul SLK cu motorizare diesel.

Distribuie acest articol!