Prima Caravana a Echipamentelor de Service Bosch
23.11.2010
        
Distribuie acest articol!   

La finalul lunii octombrie a avut loc Caravana Echipamentelor de Service Bosch, primul eveniment de prezentare a echipamentelor de service oferite in Romania de catre firma Robert Bosch. Caravana a fost organizata de Bosch in colaborare cu firma Rune, unul din partenerii importanti Bosch, si s-a desfasurat in trei orase din tara: Sibiu, Alba-Iulia  si Cluj-Napoca. In urma succesului inregistrat, Bosch a decis continuarea proiectului si in anul 2011.

La aceasta prima editie au participat reprezentanti ai service-urilor auto interesati in dotarea atelierelor cu aparatura de ultima generatie, pentru a putea realiza diagnosticari, analize si reparatii pentru toate marcile de autovehicule. Compania Bosch comercializeaza in Romania o gama extinsa de echipamente de service, precum testere de diagnoza (KTS), sisteme de analiza motor (FSA), sisteme pentru intretinerea instalatiilor de climatizare (ACS), analizoare gaze (BEA), standuri de franare (BSA), standuri de geometrie (FWA), aparate pentru service baterii (BAT), precum si alte instrumente specifice activitatii de service.

Aceste echipamente au fost aduse cu o masina speciala si au fost prezentate de catre un specialist Bosch, care a realizat si demonstratii practice, utilizand vehiculele aflate deja in service in vederea repararii. Astfel, reprezentantii service-urilor participante au putut vedea modul de lucru si avantajele aparatelor, putand, la randul lor, sa testeze echipamentele si sa primeasca sfaturi practice. De asemenea, au fost prezentate conceptele de service Bosch (Bosch Car Service, Bosch Diesel Center, Bosch Diesel Service si module) si programul cursurilor organizate de firma Bosch.

Distribuie acest articol!