Un nou showroom Citroen in Bucuresti
08.11.2010
        
Distribuie acest articol!   

SD Prestige, dealer si reparator autorizat Citroen, a inaugurat la finalul saptamanii trecute inca un showroom al marcii in Bucuresti. O data cu deschiderea noii locatii, SD Prestige dispune de doua showroom-uri, unul dintre ele in zona Bucuresti Sud, si doua centre de service autorizate Citroen, tot in zona de sud a capitalei.

Inca de cand a devenit dealer al marcii Citroen, SD Prestige a anuntat un program intens de dezvoltare, program care s-a concretizat prin deschiderea unui nou showroom in zona de nord a Bucurestiului. Deschis pe Soseaua Bucuresti Nord, nr. 7, showroom-ul SD Prestige a fost amenajat in decurs de o luna pentru a corespunde noilor standarde ale imaginii de marca Citroen. Suprafata totala a complexului este de 600 mp dintre care 400 mp sunt alocati exclusiv spatiului pentru showroom. Investitia in noul showroom este suportata exclusiv de SD Prestige, o companie infiintata ca afacere de familie in 1994 si care are experienta in domeniul auto. In noul showroom Citroen pot fi expuse pana la 7 autoturisme, la etaj fiind amenajata o zona speciala pentru piese de schimb si accesorii.

SD Prestige activeaza pe piata auto din Romania inca din anul 1994 si are la dispozitie o echipa de aproape 160 de specialisti. Personalul este calificat si avizat RAR si are experienta intr-o gama larga de autovehicule. Ca o garantie a calitatii personalului, SD Prestige ofera o garantie de 3 luni pentru reparatiile de autovehicule.

In prezent, reteaua de dealeri Citroen Romania insumeaza 15 membri activi. La inceputul lui 2011, Citroen Romania va lansa un produs foarte important din gama de autoturisme, noul C4, urmand ca pe parcursul anului viitor sa ajunga in Romania si al doilea model din gama DS, DS4, dar si Citroen C Zero, primul vehicul complet electric al marcii.

Distribuie acest articol!