Cele mai frumoase masini ale anului 2010
28.12.2010
        
Distribuie acest articol!   

Chiar daca nu a fost deosebit din punct de vedere comercial, anul 2010 a consemnat aparitia pe piata a unor noutati de exceptie. Si pentru ca suntem la final de an, perioada in care se intocmesc topuri de tot felul, ne incumetam sa publicam si noi un astfel de clasament.

Iata cum arata, in opinia noastra, un top 5 al celor mai frumoase automobile care si-au facut aparitia pe parcursul anului 2010. Desigur, este un clasament care poate fi acuzat de subiectivism. Dar cum frumusetea este un criteriu imposibil de cuantificat, ne asumam acest risc, cu speranta ca majoritatea celor care vor parcurge clasamentul de ma jos vor fi, totusi, in asentimentul nostru.

1. Ferrari 458 Italia. O noua creatie rasata a casei de la Maranello, o mostra de frumusete pe patru roti din categoria dream car.

2. Mercedes SLS AMG. Celebrul "Gullwing" intr-o interpretare moderna, o noua referinta in categoria supersport (571 CP).

3. Peugeot RCZ. Replica franceza a cope-ului Audi TT, RCZ si-a depasit rivalul la capitolul seductie si inca de la intrarea pe piata a repurtat un succes remarcabil prin cucerirea, in ianuarie 2010, a titlului de Cea mai frumoasa masina din lume.

4. BMW Seria 5. Conform traditiei, un etalon in categoria sa, care reuseste sa imbine intr-o maniera unica eleganta tipica segmentului mediu superior cu dinamica definitorie pentru marca bavareza.

5. Alfa Romeo Giulietta. Un alt exemplu de interpretare moderna a unui nume legendar, de aceasta data de sorginte italiana.

Mai jos, cateva articole despre cele cinci modele, precum si o galerie foto cu acestea.

Distribuie acest articol!