Descopera noua versiune a site-ului Lubexpert si joaca online Mobil 1 Global Challenge!
15.12.2010
        
Distribuie acest articol!   

Lubexpert Romania anunta lansarea oficiala a noii versiuni a website-ului www.lubexpert.ro, o pagina de internet diferita, fara sabloane, dar care ofera acces rapid la cele mai noi informatii din domeniul lubrifiantilor, faciliteaza accesul la programele de marketing si promotiile pe care compania le deruleaza, asigura consultanta tehnica de specialitate de fiecare data cand cei interesati cauta asa ceva.

Fisele tehnice si de securitate ale produselor ExxonMobil importate de Lubexpert, in calitate de distribuitor autorizat pentru Romania, pot fi, de acum, accesate online.

Celor pasionati de sporturile cu motor, noul site Lubexpert le ofera, in premiera, un joc interactiv dezvoltat de compania ExxonMobil. Accesati acum www.lubexpert.ro si va puteti testa abilitatile de pilot!

Jocul Mobil 1 Global Challenge

O data cu lansarea noii pagini de internet, Lubexpert Romania prezinta un spectaculos joc interactiv, dezvoltat de gigantul petrolier ExxonMobil. Amatorii de sport cu motor si nu numai ei au acum sansa de a se duela online cu piloti de top din Formula 1, precum Lewis Hamilton si Jenson Button, sau chiar cu prieteni si alti fani de oriunde din lume.

Jocul propus de Lubexpert se numeste Mobil 1 Global Challenge si poate fi accesat direct de pe homepage-ul site-ului www.lubexpert.ro, cu un simplu click in partea dreapta a ecranului.

Veti avea astfel sansa de a va testa virtual abilitatile la volan in cele mai dure conditii, pe un circuit de viteza NASCAR in SUA, pe un traseu montan de-a lungul Marelui Zid Chinezesc sau in Desertul Sahara.

Toate pistele de concurs necesita un nivel inalt de performanta pe care trebuie sa il atinga atat pilotul, cat si motorul, in cele mai solicitante conditii de curse.

Mobil 1 Global Challenge este un joc captivant, deosebit de apreciat si accesat in intreaga lume. De la lansare si pana in prezent a fost jucat de peste 4.000.000 de ori in intreaga lume, iar feedback-ul jucatorilor si al site-urilor de specialitate este de departe unul pozitiv.

Distractie placuta!
Lubexpert Romania Team

Distribuie acest articol!