Presedintele Renault, printre cei mai bine platiti din Franta
03.01.2011
        
Distribuie acest articol!   

Intr-un clasament al celor mai bine platiti directori de mari companii din Franta, il regasim si pe Carlos Ghosn, cel care conduce Alianta Renault-Nissan. Informatia a aparut cu ocazia publicarii lefurilor celor care conduc firmele din CAC 40 – cele mai "valoroase" 40 companii listate la bursa de la Paris.

Carlos Ghosn are o clasare remarcabila in acest top, prin prisma banilor pe care ii castiga. Cu mai bine de noua milioane de euro pe an, presedintele Renault intra chiar in celebrul Top 5 al celor mai bine platiti directori din CAC 40!

Cu toate ca salariile directorilor de top dn Franta sunt pe un trend descendent in ultimii ani, media acestora este de 190 de ori mai mare decat un salariu minim din Hexagon, conform unui studiu realizat de cabinetul de consultana Proxinvest. In ceea ce-l priveste pe Ghosn, salariul sau este echivalentul a 200 de automobile Renault Latitude, noul varf de gama al constructorului francez, model care in versiunea Initiale V6 dCi de 240 CP are pretul de catalog de circa 45.000 de euro.

Distribuie acest articol!