SEAT Altea Freetrack, expus la o altitudine de 1.604 m
26.01.2011
        
Distribuie acest articol!   

Dip Motors, distribuitorul autorizat SEAT in judetul Brasov, reuseste o premiera absoluta: prima expunere auto la Cabana Postavaru, aflata la 1.604 metri altitudine in masivul cu acelasi nume.

Intr-o dimineata geroasa, la inceput de An Nou 2011, un autoturism SEAT Altea Freetrack (4×4)  a urcat  pe partia Drumul Rosu, sub privirile pline de uimire ale schiorilor, pana la altitudinea de 1.604 m. A fost o ascensiune plina de adrenalina, dar lipsita de evenimente neprevazute, Freetrack-ul comportandu-se exemplar chiar si pe portiunile de zapada adanca si gheata. Ajuns la destinatie, autoturismul a fost amplasat pe o rampa special construita.

Modelul SEAT Altea Freetrack expus la Cabana Postavaru va putea fi admirat  pe intreaga durata a sezonului rece. Pentru a marca aceasta premiera, Dip Motors a lansat si concursul Freetrack la inaltime. Acesta ii invita pe schiorii si pasionatii de drumetii montante sa isi faca o poza cu Freetrack-ul din Postavaru si sa o posteze pe pagina de Facebook a Dip Motors. Protagonistii pozelor cu cele mai multe aprecieri („like” sau „imi place”) vor castiga bilunar cartele de schi pentru Poiana Brasov, iar la sfarsitul concursului, cea mai apreciata fotografie va aduce marele premiu: un ceas-chronograph original SEAT.

Distribuie acest articol!