BMW Seria 6 Cabriolet - preturile pentru Romania
01.02.2011
        
Distribuie acest articol!   

Dupa ce a fost prezentat in premiera in ianuarie, la Salonul de la Detroit, noul BMW Seria 6 Cabriolet isi va face debutul pe piata din Romania pe 26 martie si este deja disponibil pentru comenzi in doua variante de motorizare: 640i, la pretul de 72.050 euro fara TVA si 650i, la pretul de 83.600 euro fara TVA.

Noul model vine cu o serie de premiere tehnologice pentru segment, printre care doua motorizari TwinPower Turbo de ultima generatie, cutie de viteze automata cu 8 trepte disponibila standard pe ambele versiuni, directie integrala (Integral Active Steering) sau display cu tehnologie flat screen la interior.

Noul cabriolet va fi fabricat la Dingolfing, Germania, in aceeasi locatie cu gama BMW Seria 5 si BMW Seria 7, folosind tehnologii inovatoare de planificare a productiei, dar si solutii de eficientizare care reduc consumul de energie. De exemplu, noul sistem de prese cu prelucrare progresiva poate prelucra pana la 160 de componente pe minut si realizeaza o economie, pe parcursul unui an, de aproximativ 5 milioane w kWh, comparativ cu procesele conventionale de matritare.

Noul BMW Seria 6 Cabriolet continua o traditie bogata a marcii si trece valorile automobilelor BMW decapotabile cu patru locuri printr-o interpretare moderna. Noul model pastreaza trasaturile clasice de design, asa cum au fost definite de BMW 501, 502 sau 503 – capota alungita, care inspira putere si prestanta, habitaclu impins mult in spate, ampatament marit pentru mai multa stabilitate pe sosea. In acelasi timp, ofera toate elementele pentru o calatorie luxoasa si confortabila, specifica unui Grand Tourer, dar ofera si sportivitatea remarcabila BMW.

Distribuie acest articol!