Dacia pregateste un Duster de 850 CP pentru Pikes Peak
28.02.2011
        
Distribuie acest articol!   

In spiritul marcii, Dacia, recunoscuta pentru vehiculele sale cu un raport pret – prestatii imbatabil, anunta ca va participa la cea mai cunoscuta cursa de coasta din lume, Pikes Peak International Hill Climb. Profitand de experienta de la Trofeul Andros, unde doi ani la rand Dacia Duster, pilotata de cvadruplul campion mondial de Formula 1 Alain Prost s-a clasat pe locul doi, o versiune special pregatita de catre Renault Sport va participa la intrecerea legendara.

Dupa doua sezoane la Trofeul Andros, cresc ambitiile Dacia pe plan international. Renault a decis implicarea marcii sale low cost in editia din acest an a celei mai cunoscute curse de coasta din lume, la Pikes Peak International Hill Climb pe data de 26 iunie, in Statele Unite.

Dacia a hotarat sa se asocieze cu Jean-Philippe Dayraut, triplu castigator al Trofeului Andros, unul din starurile de necontestat ale condusului pe gheata. In parteneriat cu structura „vip challenge” a lui Jean-Philippe, echipele de la Renault Sport Technologies si Tork Engineering vor dezvolta o versiune specifica Dacia Duster de 850 CP, adaptata regulamentelor de la Pikes Peak.

Distribuie acest articol!