Etherea anunta viitoarea compacta Infiniti
15.02.2011
        
Distribuie acest articol!   

Infiniti a prezentat primele imagini cu conceptul pregatit pentru Salonul de la Geneva.

Numit Etherea, acesta este un model compact de lux care prezinta in avanpremiera cum ar putea sa arate noul model de intrare in gama Infiniti, un viitor rival pentru BMW Seria 1, Audi A3 sau Mercedes Clasa B.

Imaginile prezinta o identitate Infiniti care evolueaza, dar si un profil care difera in mod evident de orice model disponibil in prezent in segmentul compact premium. Conceput sub indrumarea lui Shiro Nakamura, vicepresedinte responsabil cu designul la Infiniti, Etherea imbina elemente de coupe, sedan, hatchback si chiar crossover intr-o forma cat se poate de sculpturala, apropiata de cea a unui monovolum.

Avand o lungime de 4,4 m, modelul este compact, dar in acelasi timp practic si eficient ca spatiu, datorita unei structuri mecanice noi si unor aranjamente de acces inovatoare. Printre surprizele pe care le aduce se numara interpretari noi, inspirate din tehnologiile de varf, ale materialelor si finisajelor traditionale japoneze si cateva elemente de design menite sa-si lase amprenta asupra viitoarelor modele de serie, precum montantul spate distinctiv in forma de semiluna, vazut pentru prima data la conceptul Essence.

Distribuie acest articol!