Imagini de la parada Rolls-Royce din Londra
09.02.2011
        
Distribuie acest articol!   

Nu cu mult timp in urma, publicam aici un material referitor la centenarul celebrei statuete Spirit of Ecstasy, simbolul automobilelor Rolls-Royce. Aminteam atunci si de primul dintre evenimente organizate de-a lungul anului 2011, pentru a marca centenarul, o parada RR la Londra. Aceasta s-a desfasurat pe 6 februarie, sub genericul Spirit of Ecstasy – Centenary – 2011.

La parada au participat 100 de automobile Rolls-Royce din toate timpurile, care au defilat pe strazile capitalei britanice, traseul fiind punctat cu locuri si cladiri faimoase, precum Big Ben, Trafalgar Square sau Piccadilly Circus. Nu au lipsit locul unde s-a nascut Charles Rolls, pe Hill Street, sau locul in care s-a aflat studioul in care sculptorul Charles Sykes a creat Spirit of Ecstasy, pe Brompton Road. Parada a fost deschisa de modelele Phantom si Ghost din zilele noastre, urmate de oldtimere venerabile, precum Silver Ghost, Silver Cloud, Silver Shadow si Silver Spur.

Pentru toti cei care n-au avut privilegiul sa participle la acest eveniment nici macar ca spectatori, Rolls-Royce a publicat un set de 10 fotografii, pe care le redam in galeria foto de mai jos.

Distribuie acest articol!