Primul Ferrari 458 Challenge din Romania
18.02.2011
        
Distribuie acest articol!   

Forza Rossa va dezvalui, in premiera pentru Romania, noul Ferrari 458 Challenge model 100% de competitii. Berlineta dedicata pasionatilor si pilotilor confirmati, va fi prezentata luni, 21 februarie, la showroom-ul Ferrari din Otopeni. Prin noul 458 Challenge, producatorul de la Maranello le aduce pasionatilor de pilotaj o intreaga serie de noutati, reusind prin acest model o combinatie exceptionala intre performante de top, pilotaj de mare precizie si senzatii unice pe traseele de competitie.

Berlinetta dotata cu motor V8 este derivata din modelul de strada 458 Italia si este cel de-al cincilea model utilizat de Ferrari in programul sau de curse, Ferrari Challenge Trofeo Pirelli, care se desfasoara pe trei continente (Europa, America de Nord si Asia). In Romania, Ferrari 458 Challenge a fost comandat deja de trei clienti pasionati de competitii. Acestia vor putea rula la bordul masinii pe circuitele europene. Prin experienta intretinerii si gestionarii masinilor de competitii, Forza Rossa dezvolta un domeniu de competente unic in Romania si il va putea exploata si pune in aplicare in relatia cu clientii masinilor de strada actuali sau viitori, cu posibilitatea sa dezvolte configuratii tehnice pe masura celor mai inalte exigente cerinte.

Ferrari 458 GT isi va face debutul in campionatele internationale de Grand Turism, prima provocare fiind cursa de 12 ore de la Sebring, ce va avea loc pe 19 martie, pe circuitul american din Florida, etapa contand ca prima mansa a International Le Mans Cup si a American Le Mans Series.

Distribuie acest articol!