Primul showroom Lotus din Romania
18.02.2011
        
Distribuie acest articol!   

Lotus Cars Ltd, producatorul britanic de automobile sport de inalta performanta, isi anunta oficial prezenta pe piata din Europa Centrala si de Est. La nivel regional, masinile Lotus vor fi importate si distribuite de catre compania romaneasca Forza Rossa, in baza unui acord de exclusivitate. Deschiderea oficiala a primului showroom Lotus in Romania va avea loc pe 24 februarie, in prezenta lui Dany Bahar, CEO Lotus Cars Ltd, a lui Ion Bazac, presedinte al Forza Rossa si a fostului campion mondial de Formula 1, Nigel Mansell. Lansarea va fi urmata de un eveniment de gala.

La inaugurare va fi prezentat monopostul de Formula 1 Lotus Renault 2011, ce va debuta peste cateva saptamani in noul sezon de F1. O alta premiera este prezenta la Bucuresti a noului model Lotus Esprit, a carui prezentare oficiala la Salonul Auto de la Geneva va avea loc la inceputul lunii martie. El va fi comercializat in lume incepand din 2012. Alte modele ce vor putea fi vazute si achizitionate de la showroom-ul Forza Rossa sunt Lotus Elise, Exige si Evora.

Prin parteneriatul cu Lotus Cars Ltd., Forza Rossa isi propune sa creasca vizibilitatea si notorietatea brandului Lotus in aceasta parte a Europei. Compania va veni in intampinarea clientilor cu cele mai noi modele de masini Lotus, cu service si after-sales, in Romania, Serbia, Muntenegru si Republica Moldova. In aceste tari, Forza Rossa a fost desemnata reprezentant exclusiv, ceea ce confirma extinderea internationala, la nivel regional, a companiei romanesti.

Istoria Lotus este puternic legata de traditia si succesul sau in Formula 1 in anii 60, 70 si 80, alaturi de campioni precum Jim Clark, Graham Hill, Jochen Rindt, Emerson Fittipaldi, Mario Andretti, Ayrton Senna, Nelson Piquet, Nigel Mansell sau Mika Hakkinen. Forza Rossa opereaza ca unic importator Ferrari pe piata romaneasca precum si in Bulgaria si Republica Moldova.

Distribuie acest articol!