Red Bull Racing a prezentat noul RB7
01.02.2011
        
Distribuie acest articol!   

Dintre toate prezentarile de monoposturi noi care au loc in aceasta perioada, in lumea echipelor de Formula 1, cea de la Red Bull a fost, la fel ca in cazul Ferrari, printre cele mai asteptate. Lucru firesc, avand in vedere ca este team-ul campion en titre! Astazi curiozitatea tuturor a fost in sfarsit satisfacuta, pentru ca a fost ziua in care noul RB7 a fost dezvaluit oficial, la Valencia.

Noul monopost poarta semnatura unuia dintre cei mai valorosi ingineri de Formula 1 din toate timpurile – Adrian Newey. In comparatie cu vechiul model RB6, partea frontala este inaltata, la fel ca si "capota" motorului, care adaposteste acum, in plus, sistemul KERS. Eleronul spate este ajustabil, realizat dupa un concept diferit si in conformitate cu noile prevederi regulamentare.

RB7 are de dus mai departe stafeta succesului, pe care o preia de la RB6, o masina care a obtinut in 2010 nu mai putin de 15 pole position-uri si 9 victorii, purtandu-l pe Sebastian Vettel spre titlul suprem al pilotilor.

In fine, sa mai notam ca in aceasta dimineata, inaintea inceperii testelor, alte trei echipe si-au prezentat noile monoposturi, la Valencia – Scuderia Toro Rosso, Williams F1 si Mercedes GP.

Distribuie acest articol!