SAAB isi celebreaza Ziua Independentei
18.02.2011
        
Distribuie acest articol!   

Toti cei 3.800 de angajati ai SAAB Automobile vor depune uneltele miercuri, 23 februarie, pentru a celebra impreuna prima aniversare a renasterii SAAB ca producator independent de automobile. Li se vor alatura dealeri, furnizori, invitati VIP si media. O parte a uzinei de ultima generatie din Trollhattan va fi convertita in zona de divertisment, Muzeul SAAB va avea portile deschise si multe din restaurantele si cluburile din oras sunt asteptate sa se alature festivitatilor organizate cu ocazia implinirii unui an de cand SAAB Automobile a devenit o afacere condusa autonom.

Aniversarea marcheaza exact un an de cand General Motors a vandut SAAB catre compania Spyker Cars din Olanda. La momentul semnarii tranzactiei, noul presedinte al Consiliului de Administratie al SAAB Automobile, Victor Muller, promitea ca aceasta zi va fi celebrata iar saptamana viitoare el si Jan Ake Jonsson, CEO SAAB, vor implini promisiunea facuta. Programul de divertisment include sesiuni de muzica live, spectacole video, prezentari, premii pentru furnizorii de top, o competitie foto pe tema “Independenta” si anuntarea ultimelor noutati SAAB, inclusiv a unui model aniversar. Un tort aniversar – din care vor fi produse mai mult de 300 de bucati – va fi impartit cu participantii. Evenimentul va fi transmis live si inregistrat pentru distributie ulterioara.

“Aceasta este Ziua Independentei”, a spus Jonsson. “Vom sarbatori recastigarea dreptului de a fi stapanii sortii noastre, fiind liberi a lua decizii si a ne sustine argumentele. SAAB a parcurs un traseu lung in ultimele 12 luni. Am restructurat operatiunile noastre din Suedia si din lume, am introdus noi metode de lucru, am intrat pe piete noi si am initiat noi parteneriate. Am lansat cea mai mare ofensiva de produse din istoria SAAB prin lansarea sedanului 9-5, a crossoverului 9-4X, prin prezentarea noului 9-5 SportCombi in a doua jumatate a acestui an si prin aducerea noii game 9-3 pe parcursul anului urmator”.

Distribuie acest articol!