BMW Seria 6 Cabriolet, in Romania
28.03.2011
        
Distribuie acest articol!   

Noul BMW Seria 6 Cabriolet si-a facut oficial debutul pe piata din Romania in doua variante de motorizare: 640i, la pretul de 72.050 euro fara TVA si 650i, la pretul de 83.600 euro fara TVA.

Jochen Paesen, responsabil in cadrul BMW Group Design, a oferit o perspectiva unica a noului model care are ca principala tema de inspiratie apa – de la curgerea fluida a suprafetelor caroseriei, pana la formele elegante ale interiorului inspirate din lumea yachturilor sau a barcilor cu motor.

Noul model vine cu o serie de premiere tehnologice pentru segment, printre care doua motorizari TwinPower Turbo de ultima generatie, cutie de viteze automata cu 8 trepte (disponibila standard pe ambele versiuni), directie integrala (Integral Active Steering), ultima generatie de Head-Up Display full-color sau display cu tehnologie flat screen la interior.

Oferit standard este sistemul Dynamic Driving Control care permite alegerea intre mai multe moduri de comportament al automobilului – de la Confort, la Sport +. Acesta seteaza raspunsul a mai multe sisteme – de la amortizoare la  Dynamic Drive (bare stabilizatoare fata si spate controlate electronic, echipament optional), de la directie la acceleratie sau cutie de viteze.

Tehnologiile BMW EfficientDynamics sunt oferite standard pe noul model. Acestea includ sisteme micro hybrid precum recuperarea energiei la franare (Brake Energy Regeneration) sau controlul inteligent al sistemelor auxiliare electrice precum pompa de apa. In premiera pentru segment este oferit sistemul Auto Start Stop, disponibil standard pentru motorizarea 640i.

Un element important care distinge oferta pentru Romania a gamei BMW este includerea in pretul de baza a pachetului BMW Basic Service Inclusive. Acesta acopera operatiile de baza pentru revizii pentru primii 5 ani sau 100.000 km si este transmisibil in cazul in care automobilul isi schimba proprietarul. Pachetul poate fi extins cu BMW Service Inclusive sau BMW Service+Repair Inclusive si/sau pentru 6 ani sau 120.000 km.

Noul model va fi fabricat la Dingolfing, Germania, in aceeasi locatie cu gama BMW Seria 5 si BMW Seria 7, si continua o traditie bogata a marcii si reinterpreteaza modern valorile automobilelor BMW decapotabile cu patru locuri. In acelasi timp ofera toate elementele pentru o calatorie luxoasa si confortabila, specifica unui Grand Tourer, dar ofera si sportivitatea remarcabila BMW.

Distribuie acest articol!