Noua gama G de la Infiniti
09.03.2011
        
Distribuie acest articol!   

Modelele G, disponibile in versiune sedan, coupe si cabrio, cu tractiune spate sau integrala si dotari precum 4-Wheel Active Steer, ofera deja mai mult decat majoritatea masinilor performante de lux de pe piata.

O data cu lansarea gamei pentru anul 2011, disponibila in Europa, modelele Infiniti G usureaza alegerea clientilor, datorita unei game simplificate, cu putine optiuni, dar o echipare standard generoasa. Fiecare model din gama in care toate masinile au o motorizare V6 este echipat in varianta standard cu transmisie automata adaptiva cu 7 trepte, cu padele pentru schimbarea vitezelor pe volan, pentru a oferi un control manual precis daca este cazul sau pur si simplu daca soferul simte nevoia de a prelua controlul.

Gama mai personalizata este completata de noile tipuri de design ale jantelor pentru versiunile coupe si cabrio, un spoiler spate standard pe versiunile Coupe S si noi culori exterioare pentru toate versiunile, inclusiv populara culoare Malbec Black, oferita pentru prima data pe modelul M sedan.

Exista patru versiuni in noua gama G sedan, doua dintre acestea fiind cu tractiune spate, iar doua modele GT au capacitatea suplimentara de a utiliza tractiunea integrala, datorita sistemului inteligent de distributie a cuplului de la Infiniti. La fel ca inainte, cea mai sportiva versiune G, S Premium, este echipata in varianta standard, printre alte dotari care plaseaza soferul in centrul atentiei, cu optiunea 4-Wheel Active Steer. Doua dintre cele trei modele coupe sunt echipate la randul lor cu functia 4-Wheel Active Steer, in timp ce modelul G37 cabrio, cu acoperisul sau rigid retractabil electric, reprezinta punctul culminant in materie de eleganta si tehnologie.

Gama Infiniti G Sedan
G37 – 46.500 euro
G37x GT – 50.350 euro
G37x GT Premium – 55.300 euro
G37 S Premium – 56.150 euro

Gama Infiniti G Coupe
G37 GT Coupe – 50.400 euro
G37 S Coupe – 53.150 euro
G37 S Premium Coupe – 57.450 euro

Gama Infiniti G Cabrio
G37 GT Premium Cabrio – 60.700 euro

Toate modelele sunt echipate cu motorul V6 pe benzina de 3,7 litri si 320 CP, dotat cu sistem de distributie variabila, capabil de performante de varf si maximum de eficienta. Ating o viteza maxima de 250 km/hora (240 km/ora la versiunile cu tractiune integrala), iar majoritatea accelereaza 0-100 km/ora in maximum 6 secunde.

Preturile de mai sus contin TVA. Noua gama G este disponibila in centrele Infiniti din Europa incepand cu luna februarie (in functie de tara).

Distribuie acest articol!