Sa configuram un Lamborghini Aventador!
15.03.2011
        
Distribuie acest articol!   

Dupa ce a fost prezentat in premiera cu putin timp in urma, la Salonul de la Geneva, Aventador, cel mai nou si mai puternic model de la Lamborghini, poate fi configurat online. A alege nuantele unui astfel de dream car poate fi un spectacol in sine, pe care va invitam sa-l savurati, la link-ul de mai jos.

Variantele puse la dispozitie de configuratorul online sunt, totusi, limitate, insa este interesant de vazut care sunt variantele de culori oferite de constructor. Tot aici aveti ocazia sa va familiarizati cu performantele acestui supercar de 700 CP si sa consultati lista dealerilor oficiali Lamborghni din intreaga lume.

Nu uitati, insa, in cazul in care va ganditi serios sa cumparati un Aventador LP700-4, ca lista de asteptare este deja foarte lunga si ca productia primului an de fabricatie este practic vanduta in intregime. Pentru a indulci oarecum asteptarea si a va introduce cumva in atmosfera unui showroom Lamborghini, va prezentam si un scurt film, postat pe internet de catre un dealer german. Inregistrarea video, care face furori zilele acestea pe YouTube, a surprins sosirea noului Aventador intr-un showroom din Berlin.

Distribuie acest articol!