CNR: Vali Porcisteanu, invingator la Brasov
11.04.2011
        
Distribuie acest articol!   

“Vallino” Porcisteanu s-a impus in prima etapa a campionatului intern de raliuri, Tess Rally 2011. Cu diferentialul rupt pe final, lui Manu Mihalache i-au lipsit, in final, doar 9 zecimi, pentru a-l depasi pe Dan Girtofan, care a prins ultima treapta a podiumului. Al doilea, “argintul” a fost Marisca, omul care, la inceputul zilei avea un singur obiectiv: sa termine cursa.

Victoria lui Porcisteanu la Brasov nu este intamplatoare, intrucat pilotul pitestean se simte foarte bine la Brasov, el fiind la a treia victorie intr-o cursa organizata la poalele Tampei.

Inainte de startul in probele speciale ale zilei de sambata, Bogdan Marisca avea un singur obiectiv: sa treaca linia de sosire, indiferent de loc. A reusit mai mult decat atat si a urcat pe treapta a doua a podiumului de la Brasov.

Brasoveanul Dan Girtofan a reusit sa prinda, in extremis, “bronzul” la Brasov, in fata propriilor suporteri. Poate ca ar fi castigat, daca ar fi ales bine pneurile pe fiecare proba speciala. Ghinionistul zilei a fost Manu Mihalache, care a incheiat raliul cu diferentialul spate spart, terminand langa podium, la doar 9 zecimi de Girtofan.

Foto: valiporcisteanu.com

Distribuie acest articol!