Flota Dacia pentru BCR
20.04.2011
        
Distribuie acest articol!   

Automobile Dacia va livra Bancii Comerciale Romane (BCR) un lot alcatuit din 102 vehicule Logan berlina. Acestea vor intra in posesia BCR in cursul lunii aprilie si vor fi utilizate de catre unitati si subsidiare ale bancii de pe intreg teritoriul tarii.

Pentru vehiculele comandate, BCR a ales versiunea de echipare Laureate, atat cu motorizare diesel (1.5 dCI 75CP), cat si motorizare pe benzina (1.2 16V 75 CP). Toate masinile sunt dotate cu aer conditionat si proiectoare de ceata.

„BCR este unul dintre cele mai importante grupuri financiare prezente pe piata romaneasca si ne bucuram ca se numara printre partenerii nostri. Dacia Logan este un model care ofera mult spatiu si confort, in schimbul unor costuri de utilizare foarte scazute, in special in configuratia aleasa de catre BCR”, a declarat directorul comercial Dacia in Romania, Fabrice Cambolive.

Noul lot de vehicule Dacia ridica la aproximativ 30% ponderea autoturismelor romanesti in cadrul flotei detinute de BCR, precizeaza reprezentantii bancii.

Distribuie acest articol!