Asa arata viitorul Mercedes Clasa A
13.05.2011
        
Distribuie acest articol!   

Mercedes a furnizat primele indicii referitoare la urmatoarea generatie a Clasei A prin prezentarea, de curand, a unui concept cu 3 usi, la Salonul auto de la Shanghai. Are o silueta noua, surprinzator de sportiva si mult diferita fata de ce eram obsinuti sa vedem la mezina de la Mercedes.

Acum au aparut pe internet noi imagini cu viitoarea Clasa A, de aceasta data cu versiunea cu 5 usi. Publicate de website-ul autoscoops.be, noile imaginile par sa provina dintr-un set depus la un birou de patente si drepturi de proprietate.

Spre deosebire de versiunea concept in 3 usi, de aceasta data vorbim de un profil mai putin sportiv, asemanator cu al concrentei directe BMW Seria 1. Abandonarea conceptului complex, folosit la sasiul de la actuala generatie, le permite, iata, celor de la Mercedes sa abordeze un stil mai conformist, apropiat de cel al principalei rivale.

Sunt sanse mari sa vedem noua Clasa A in versiune finala, de serie, deja la toamna, cel mai probabil in cadrul Salonului de la Frankfurt. Comercializarea pe piata europeana va demara in cursul anului 2012.

Foto: AutoScoops.be

Distribuie acest articol!