CNR: Gergo Szabo, invingator la Targu Mures
09.05.2011
        
Distribuie acest articol!   

Desfasurat in conditii meteo dificile, Raliul Tirgu Mures, a doua etapa a competitiei rutiere interne, a revenit pilotului maghiar Gergo Szabo, care alearga din nou alaturi de Zoli Kohler, navigatorul cu care a castigat titlul in 2009. Conditiile au fost atat de dificile, incat a doua bucla a raliului a fost anulata, din cauza caderilor masive de zapada.

Pe a doua pozitie a podiumului general a urcat Marco Tempestini –  Dorin Pulpea (Peugeot 207 S2000), locul trei fiind ocupat de un alt echipaj de la Napoca Rally Academy, Bogdan Marisca –  Sebastian Itu (Mitsubishi). In urma acestei clasari, Marica a preluat sefia clasamentului general FIA, dupa primele doua etape.

Pe lista de start de la Targu Mures, printre cele 52 de echipaje s-au numarat si finlandezul Tapio Laukkanen, fost campion al Marii Britanii si Finlandei, pe un Subaru, si George Grigorescu, revenit in competitia interna la volanul unui Renault Clio R3. Grigorescu va pilota in viitor un Renault Megane RS, care insa nu a fost gata pentru acest raliu.

Foto: Napoca Rally Academy

Distribuie acest articol!