Chevrolet Camaro Bumblebee revine
28.06.2011
        
Distribuie acest articol!   

Modelul Chevrolet Camaro revine in rolul de Autobot Bumblebee in filmul Transformers: Dark of the Moon. „Franciza Transformers a prezentat modelul Camaro – si marca Chevrolet – unei noi generatii de fani”, a declarat Rick Scheidt, vicepresedintele departamentului de marketing din cadrul Chevrolet. „Rolul modelului Camaro din pelicule a facut din acesta cel mai bine vandut autovehicul sport in America si unul dintre cele mai cunoscute autovehicule din toate segmentele de pe piata globala”.

A cincea generatie a modelului Camaro a detinut rolul Bumblebee in pelicula Transformers din 2007 si in Transformers: Revenge of the Fallen, din 2009. Filmele au avut incasari in valoare de 1,5 miliarde de dolari pe plan mondial si au dus la reluarea comercializarii modelului Camaro, dupa o absenta de 7 ani a acestuia din reprezentante.

Conform Yahoo!Autos, modelul Camaro a fost in 2009 cel mai cautat autovehicul pe Internet, chiar daca primele modele nu au aparut in reprezentante decat la sfarsitul anului respectiv. In 2010, modelul Camaro a detronat, pentru prima oara in 24 de ani, modelul Ford Mustang, lider pe piata americana a autovehiculelor sport. In 2011, autovehiculul Camaro este in continuare lider pe acest segment de piata, pozitie mentinuta si prin intermediul lansarii modelului Camaro decapotabil. De la inceputul anului si pana in prezent, au fost comercializate 40.275 de unitati Camaro, fata de cele 30.206 de unitati vandute ale modelului Ford Mustang.

Se estimeaza ca faima modelului va lua proportii odata cu lansarea la inceputul anului 2012 a modelului Camaro ZL1 de 550 CP in America de Nord si datorita modelelor in editie limita, precum editia speciala Transformers.

Editia speciala Transformers din 2012 va fi disponibila in America de Nord ca pachet optional pentru versiunile 2LT si 2SS ale modelului Camaro Coupe, cu caroseria in culoarea galbena specifica curselor. Interiorul modelului Camaro Transformers este imbracat in piele neagra, scoasa in evidenta de cusaturile galbene de pe panoul de instrumente, consola centrala, cotiere si scaune. Logo-urile Autobot Shield sunt brodate pe tetierele scaunelor din fata, precum si pe capacul consolei centrale.

Distribuie acest articol!