Hachi Motors - noul centru Honda din Iasi
25.06.2011
        
Distribuie acest articol!   

Honda Trading si Hachi Motors anunta deschiderea oficiala a noului centru Honda din Iasi, situat pe Soseaua Pacurari 153B.

Filozofia Honda, de a oferi produse si servicii de calitate superioara la preturi competitive, tuturor clientilor sai, se traduce an de an in rezultate excelente in studiile legate de gradul de satisfactie a acestora, la nivel european. Pornind de la aceste premise, Honda Trading Romania isi propune sa ofere cea mai buna experienta din comunitate tuturor clientilor din Romania ce aleg un automobil al marcii.

Pentru zona de Nord-Est a Romaniei, cu o pondere semnificativa in numarul total de posesori de automobile Honda, aceasta strategie are ca rezultat lansarea noului centru din Iasi, prin partenerul oficial Hachi Motors.

Hachi Motors va pune la dispozitia clientilor sai o echipa profesionista, cu o indelungata experienta legata de Honda si un inalt grad de intelegere a standardelor marcii. Spatiul de 400 mp dedicat activitatilor de service si cel de 350 mp destinat showroom-ului fac posibila gestionarea activitatilor de after-sales de orice grad de complexitate si in acelasi timp faciliteaza accesul clientilor din Iasi catre toata gama de automobile comercializate in Romania.

In calitate de unic partener autorizat Honda in Iasi, Hachi Motors va oferi, inca de la deschidere, toate promotiile nationale ale marcii, posibilitatea de test-drive cu cele mai populare modele si va putea gestiona toate solicitarile referitoare la garantia europeana a produselor Honda.

Distribuie acest articol!