BMW revine la Hollywood
01.07.2011
        
Distribuie acest articol!   

Unul dintre automobilele BMW furnizate pentru urmatorul film care il va avea pe Tom Cruise in rolul principal este prototipul BMW Vision EfficientDynamics. Masina a fost selectata pentru tehnologia de avangarda si pentru ca a fost considerata cel mai spectaculos supercar electric al momentului. Modelul BMW i8, care a avut prototipul BMW Vision EfficientDynamics ca sursa de inspiratie, este programat sa intre in productia de serie in anul 2013.

"Suntem incantati ca ne implicam din nou intr-un blockbuster marca Hollywood", a declarat Ian Robertson, membru al Consiliului Director BMW si director pentru vanzari si marketing. "BMW Group este lider in dezvoltarea mobilitatii viitorului, dar cu accent pe dezvoltarea durabila. Un exemplu elocvent este prototipul BMW Vision EfficientDynamics, care va fi prezentat in film. Prin designul sau futurist si suprafetele vitrate extinse, automobilul ofera o perspectiva fascinanta asupra viitorului in ceea ce priveste placerea de a conduce in combinatie cu o eficienta maxima. Dispunand de tehnologia BMW ConnectedDrive, automobilul este masina ideala cu care Ethan Hunt isi poate pacali urmaritorii pe strazile inguste sau in traficul urban aglomerat".

Dupa ce a furnizat automobile pentru proiecte remarcabile de-a lungul ultimelor decenii (filme, productii TV, videoclipuri) product placement-ul a devenit o latura foarte importanta a comunicarii pe termen lung a BMW Group. In ultimii doi ani s-au inregistrat aproape 100 de colaborari la nivel international. Printre cel mai de notorietate se numara filmele The Gostwriter, The Blind Side, Up in the Air, seriale precum Desperate Housewives, Entourage, Californication si videoclipuri ale unor artisti precum Black Eyed Peas, Kylie Minogue sau Jennifer Lopez. Cele mai faimoase proiecte de product placement din istoria marcii sunt James Bond (cu BMW Z8 si Seria 7), seria The Hire (BMW) si The Italian Job (MINI).

Mission: Impossible – Ghost Protocol, regizat de Brad Bird, va avea debutul mondial la jumatatea lunii decembrie 2011. Premiera in Romania este anuntata pe 16 decembrie 2011.

Distribuie acest articol!