Bugatti, bibelou de portelan
04.07.2011
        
Distribuie acest articol!   

A fost supranumit L’Or Blanc si este primul automobil la care s-au folosit elemente decorative din portelan, in interior si la exterior. Este un unicat derivat din modelul Bugatti Veyron Grand Sport, scos la vanzare la pretul de 1,65 milioane de euro. Dupa cum am relatat aici recent, Bugatti tocmai a anuntat ca a vandut ultimul exemplar Veyron, insa versiunea Grand Sport, din care face parte si acest unicat, este inca in vanzare.

In incercarea de a accentua exclusivismul automobilelor sale, constructorul din Molsheim adopta solutii de personalizare dintre cele la costisitoare. Este si cazul acestui exemplar, realizat in parteneriat cu Manufactura regala de portelan din Berlin – KPM (Konigliche Porzellan-Manufaktur).

Bugatti Veyron Grand Sport L’Or Blanc are elemente din portelan alb pe capacele din centrul jantelor, pe busoanele de combustibil si de ulei, dar si la initialele EB de pe spatele masinii. O serie de elemente din portelan innobileaza si interiorul, iar caroseria este vopsita in alb si albastru.

Distribuie acest articol!