Cea mai costisitoare tamponare in lant
27.07.2011
        
Distribuie acest articol!   

Ei bine, daca pana acum credeati ca notiunea de “accident usor” defineste un incident rutier fara victime, o mica tamponare fara pagube importante, aflati ca lucrurile nu stau tocmai asa. Cazul pe care vi-l prezentam aici se inscrie, fara indoiala, in aceasta categorie, insa nu a fost deloc o tamponare “usoara”, daca ar fi sa privim din punct de vedere al pagubelor. Dimpotriva, poate candida cu sanse mari la titlul de cea mai costisitoare tamponare in lant vazuta vreodata!

S-a intamplat recent, la Monte Carlo, iar automobilele implicate in incident sunt dintre cele mai exclusiviste – Bentley Azure, Rolls Royce Phantom Drophead, Porsche 911, Ferrari 430, sau Aston Martin Rapide. La o socoteala simpla, valoarea totala a acestor raritati ajunge sa fie de ordinul milioanelor de euro. Imaginati-va, asadar, care trebuie sa fie ordinul de marime al pagubelor provocate in acest “accident usor”…

Tamponarea a avut loc in fata prestigioasei Cafe de Paris din Monaco si, dupa cum puteti vedea din imaginile publicate de autogespot.com, ineditul spectacol a adunat o multime de turisti curiosi. In fine, ar mai fi si intrebarea cum de s-a putut intampla un asemenea carambolaj? Cu siguranta, si-au pus-o toti cei aflati la fata locului, in frunte cu politistii, care au avut dificila misiune de a da si un raspuns.

Foto: autogespot.com

Distribuie acest articol!