Platforma online aniversara Michelin in Romania
06.07.2011
        
Distribuie acest articol!   

Cu ocazia implinirii a 10 ani de activitate in Romania, Michelin lanseaza website-ul 10ani.michelin.ro, prima platforma online locala dezvoltata de Michelin Romania. Prin acest website, Michelin se adreseaza utilizatorilor online, pe care ii invita sa sarbatoreasca impreuna 10 ani de istorie in miscare.

Website-ul include informatii detaliate despre evolutia Michelin inca din 2001, anul intrarii pe piata din Romania, articole referitoare la utilizarea anvelopelor Michelin, precum si un calendar al evenimentelor din aceasta perioada. Prin intermediul acestei platforme sunt prezentate publicului larg informatii mai putin cunoscute despre Michelin, dar in acelasi timp foarte interesante (cum ar fi faptul ca navetele spatiale sunt echipate cu anvelope Michelin).

Grupul Michelin si-a inceput activitatea in Romania in august 2001 si a cunoscut o dezvoltare rapida. Incepand cu ianuarie 2005, Romania a devenit centru regional pentru activitatile comerciale ale Grupului din Albania, Bosnia Hertegovina, Bulgaria, Croatia, Macedonia, Muntenegru si Serbia. Michelin detine in Romania trei fabrici, doua la Zalau si una la Floresti, un atelier de resapare si o retea comerciala. Activitatile Grupului in Romania constau in productia de diferite tipuri si marci de anvelope, comercializarea de anvelope noi si resapate printr-o retea nationala de distributie, exporta anvelope si cord metalic in Europa si America de Nord.

10 ani de activitate in Romania inseamna pentru Michelin investitii de peste 265 de milioane de euro, aproape 3.000 de angajati si trei unitati de productie la cele mai inalte standarde internationale ale Grupului Michelin. In decursul celor 10 ani, Michelin s-a implicat, de asemenea, in proiecte sociale si campanii nationale de educatie in siguranta rutiera, linie strategica de implicare sociala a companiei la nivel global. In perioada 2001-2010, Michelin Romania a realizat o productie de peste 450.000 de tone de anvelope si peste 150.000 de tone de cord metalic.

Distribuie acest articol!