Debut european pentru noul Chevrolet Malibu
23.08.2011
        
Distribuie acest articol!   

Dupa ce a fost prezentat in premiera mondiala in cadrul saloanelor auto din SUA si China, noul Malibu va reprezenta principalul punct de atractie cu care marca Chevrolet doreste sa impresioneze vizitatorii Salonului Auto de la Frankfurt, editia 2011. In Europa, acolo unde modelul Malibu nu a fost disponibil pana in prezent, noua versiune va fi comercializata incepand cu anul viitor si va deveni, cu siguranta, varful de lance al marcii.

Cu un coeficient aerodinamic apropiat de cel al modelului Volt (0,28), noul Malibu va fi unul dintre cele mai eficiente autovehicule din punct de vedere aerodinamic din toata gama Chevrolet. Printre celelalte elemente de design exterior se numara grila dubla a radiatorului caracteristica marcii Chevrolet, faruri Xenon sau HID de inalta intensitate si noile lampi spate cu filament dublu si tehnologie LED specifice modelului Camaro. Jantele sunt disponibile pe 17 sau 18 inch.

Noul Malibu prezinta un design interior inedit, cu postul sau de conducere dublu, care creeaza un mediu ambiant primitor, spatios si confortabil. In comparatie cu modelul anterior, ofera un interior mai incapator. Accentele metalizate sau cromate utilizate, iluminarea ambientala intima de-a lungul panoului de instrumente si in compartimentele de depozitare, precum si cusaturile contrastante confera interiorului un plus de rafinament.

Clientii pot alege intre doua variante de motorizare pe benzina sau diesel economice, cu 4 cilindri, o cilindree de 2,0 si 2,4 litri si o putere de 164 CP, respectiv 169 CP. In Europa, noul Malibu va fi disponibil atat cu o transmisie manuala, cat si cu o versiune automata.

Chevrolet Malibu va fi fabricat in fabricile GM la nivel mondial, inclusiv in Statele Unite, Coreea de Sud si China.

Distribuie acest articol!