Loeb ramane la Citroen
18.08.2011
        
Distribuie acest articol!   

Citroen si Sebastien Loeb au decis sa-si continue colaborarea in sezoanele competitionale 2012 si 2013 din Campionatul Mondial de Raliuri FIA (WRC). Pilot al marcii franceze din 2001 si septuplu campion mondial, Sebastien Loeb a decis sa isi prelungeasca colaborarea cu Citroen pentru doua sezoane suplimentare si sa se lupte alaturi de copilotul sau Daniel Elena pentru noi victorii la volanul modelului DS3 WRC.

Sebastien Loeb se lanseaza cu entuziasm in aceasta noua provocare: „Odata cu intrarea altor constructori in campionat, competitia se va intensifica in sezoanele urmatoare. Cu atat mai mult cu cat din 2012 se modifica reglementarile legate de ordinea de start, toti concurentii trebuind sa se bata cu arme egale. Pentru a-i infrunta eu imi pun increderea in Citroen, echipa pe care o cunosc bine, si DS3 WRC, masina pe care am pus-o la punct impreuna cu Citroen Racing”.

Pentru Frederic Banzet, director general Citroen „Sebastien Loeb este un formidabil ambasador al marcii. Imaginea lui a fost intotdeauna foarte legata de a noastra. El personifica indrazneala, sportivitatea, spiritul de competitie, valori ce ne sunt dragi. Suntem mandri de fidelitatea sa fata de Citroen si de faptul ca isi va continua cariera alaturi de echipa sa de debut”.

Distribuie acest articol!